Úvod Společnost za lepší využití horských kol WEBaction


1.01.2016
Krejčík a jeho pentakil (volně na motivy bří Grimmů, upgrade 2015)


Bylo-nebylo, dávno tomu. Za dob, kdy děti strádaly lagováním na 4 jádrových komplech žil jeden cápek. Dělal hadry a byla to hrozná lama. Neměl manu a lůzer to byl k pohledání. Aby si osladil žití, stýlnul povidla. Bylo teplo a lezly mu na ně mouchy. Budižkničemu to naštvalo a vyhecovalo k činu - plácl zoufale po hmyzu čepkou. Laker! Vykosil jich málem půltucet. "Dži džíí.." zvolali sborem ostatní krejčíci a pro toho žebráka se změnil svět.

Vyšil si na čepku nápis PENTAKIL, sekl s krejčiřinou a šel na Bot dělat suport. Měl sick taktiku - házel kolem sebe wardy hlava nehlava, ale fajtil i když byl tanky a ta jeho čapka s nápisem popletla hodně lidem hlavu. Měl hodně krýpů, zlepšil si bylt - zkrátka se nafídil a tak šel na Mid.

Nebyl to ízy gejm, krejčík (i když se furt rikóloval) byl samej demidž, neubíral, neměl goldy - byl špatnej. To, že jel dál, musel bejt nějakej buk. Každej jinej na jeho místě by se dyskonektnul, ale krejčík se zařekl, že se do dílny nevrátí. Dokonce i vyžíral, aby si zlepšil kilrejt. A když už by na něj stačila jedna ultina, tak potkal kamoša, kterému dal kdysi frendly. Borec nezapomněl a milého krejčíka hýlnul. Nějakou dobu pak pikovali spolu. Pušovali až z toho šla hlava kolem, zničili nejeden turet - ostatní jen čuměli jak to bylo krutý. Dostávali hromady lajků a honorů a nakonec je pozvali na Top.

Top - řikal tady někdo Top? No to teda. Krejčík zařval "Dizrespeeekt" a hned první hru nabajtil Týma, až z něj stáhnul kůži. V éteru bylo slyšel jen OMG, WTF, PLS a protože ho předcházela velká pověst o týpkovi s čapkou PENTAKIL, všichni okolo to surendli. Najednou byl kde-kdo oflajn a jeho kamoš mohl hlásit ESES.

A to už je konec - krejčík získal přezdívku Tailor a byl přijat do síně slávy Čelengeru. A zazvonil zvonec a spojení byl konec.





 
Login >>



HOME  |  © WEBaction 2004