Úvod Společnost za lepší využití horských kol WEBaction


8.02.2010
Mouťa už zase jde (jako zemřel draka)


Mouťa seděl a šlapal. Nakonec (po delším pauzovém očekávaném programu péči o zdraví) pro ty duch poučná aktivita dostal. Spokojeně poslouchaly vrčet stroje, řízné ohmatávání po klice - baru a rád vrtí hlavou v sedle. Dobrá nálada byla v krátkých zádech a nenakazila s ním jí ani slepý displejový nemající užitečnou funkci pult.
Zpozdit se odpoledne (do akce pustí až po pohádce na dobrou noc) a velký mráz, ale on nicméně oblečený dost na snadno, protože hledaný vykloní nadměrné pocení. Cesta jemu nicméně moc neběžela – v zášti již šlapal více jak 15 minut, cítit, jako kdyby se vznášejí. Mimo viděl čenichový Pisáreckého tuneluje jak vlaštovky nějaké frčící auto za sekundou a měl dost času na přemýšlení o hazardu spojení s pasáží zahlédla tunel na kole, protože jemu možná ani nepřiblížil. Účtujte to nejen nechybějící 4cm nůž na řezání masité tkáně v levé noze, ale také fakt , který nakonec doba moc fyzika nepřijal. Měnící do jednotlivé-úrovňové paměti nebo do pomalejší nepomáhala a šla z vyrovnání mezitím nerozvážilo. Tak špendlík - oživí a špendlík - oživit a neúčinný to vede.
Nakonec jemu mentálně zabít nějaký pole in batoh který projekt jako kdyby ani nepatří do jeho světa. A protože navíc skončil Vrata-Články-Sekundy, sestoupí Mouťa s rotopedu a šel do kuchyně uvařit oběd.

VYSVĚTLENÍ:
Úder globální ekonomická krize se promítl i na tak silné a stabilní organizaci, jakým společnost „Za lepší využití horských kol“ bezesporu je. Prostě šetří se i tady a prvním přímým následkem je zrušení místa jazykového korektora. Ale nelekejte se! Pustit bez filtrace Mouťovy články do světa nehodláme. Na takovou chybu už leta čekají některá znepřátelená uskupení soupeřící se SZLVHK o sféru vlivu (kupř. kruh "Matky Žluťáku" - neplést prosím tuto katolickou radikální buňku z oblasti Stránice s vietnamskou protirasistickou bojůvkou "Matky žluťáků"). Koncepční zadání muselo logicky znít následovně – pověřit opravami levný rychlý stroj. Tedy počítač. Jako vedoucí světová společnost jsme již dlouhodobě novátory různých postupů a nejinak je tomu i v tomto případě. Po několika neúspěšných a drahých pokusech sestavit speciální anti-mouťovský program napadlo tým vědců jednoduché (jako většina geniálních záležitostí) řešení. Článek se prostě proleje jako voda pískem a to tak, že ho běžný překladací program převede do jiného jazyka a pak zas zpátky do češtiny. Tím v textu dojde k odstranění jinotajů, sprostých slov, ironií a jiných nežádoucích jevů. Ano, máte pravdu, výsledkem první aplikace je shluk písmen v prvním odstavci. Nutno podotknout, že i ti nejvíce skeptičtí odpůrci tohoto projektu (většinou staromilci, kterým při slově kompjůtr naskočí husí kůže) byli výsledkem překvapení. Jen s drobnými korekcemi se za pár vteřin podařilo získat článek vyčištěný a po právní stránce nenapadnutelný. Pro úplnost připojme původní originál a anglický meziprodukt. A dodejme, že operaci provedl na standardním PC program PC Translator.

Mouťa už zase jede (jako chcíplý drak)
Mouťa seděl a šlapal. Konečně se (po delší odmlce zaviněné zdravotními problémy) k této ducha povznášející aktivitě dostal. Spokojeně poslouchal rachocení stroje, rozverně hmatal po řidítkách a radostně se vrtěl v sedle. Dobrá nálada byla zkrátka zpátky a nekazil mu ji ani slepý displej nefunkčního komputeru.
Bylo pozdní odpoledne (do akce se pustil až po večerníčku) a velký mráz, ale on se přesto oblékl dost nalehko, protože se chtěl vyhnout přílišnému zpocení. Cesta mu však moc neubíhala – přestože už šlapal víc jak 15 minut, měl pocit, jako by stál na místě. V dálce viděl tlamu Pisáreckého tunelu jak polyká jedno frčící auto za druhým a měl dost času na přemýšlení o riziku spojeném s průjezdem zahlého tunelu na kole, protože se k němu snad ani nepřiblížil. Přičítal to nejen chybějícím 4cm svaloviny v levé noze, ale i faktu, že v posledním období moc fyzičky nenabral. Přepínání do rychla či do pomala nepomáhalo a jít ze sedla se zatím neodvážil. A tak se pinožil a pinožil a k ničemu to nevedlo.
Nakonec ho psychicky dorazili nějací závodníci v krosu, kteří se promítli kolem jako by ani nepatřili do jeho světa. A protože navíc skončili Branky-body-sekundy, slezl Mouťa s rotopedu a šel si do kuchyně chystat večeři.

Pozn. redakce: Program neznal slova v následujícím tvaru: chcíplej, šaltování, cyklokrosaři, tudíž byl prapůvodní text pro účely překladu mírně upraven. Navíc slovo rotoped překladem neproběhlo, protože Mouťa nevěděl, jak ho upravit.

Mouťa yet again goes (like died dragon)
Mouťa sat and trod. At last (after longer pause due health program) to those spirit edifying activity got. Contentedly listened grumble machinery, sprightly grope after handle - bar and gladly shake one´s head aboard a horse. Good temper was in short back and didn´t taint with him her nor blind display functionless counter.
Was late afternoon (bis action let go after as much as bedtime story) and big frost, but he nevertheless dressed enough on easily, because wanted bend out excessive sweating. Way him however much didn´t run – in spite of already trod more how 15 minutes, feel, as if hover. Beyond saw muzzle Pisáreckého tunnel how swallows some whipping over car behind second and has had plenty of time on thinking about hazard connection with passage glanced tunnel by bicycle, because to him perhaps nor didn´t put near. Charge it not only missing 4cm sarcotome in left leg, but also fact that the at last period much physicist didn´t take in. switching bis single-level memory or bis slower didn´t help and go from settle meanwhile didn´t weigh out. So pin - revive and pin - revive and unavailing it be conducting.
In the end him mentally finish off some field in backpack which project about as if nor don´t belong to bis his world. A because in addition finished gates- articles- seconds, get down Mouťa with rotopedu and went bis kitchen prepare dinner.





 
Login >>



HOME  |  © WEBaction 2004