Úvod Společnost za lepší využití horských kol WEBaction


31.12.2000
Výroční zpráva výboru Společnosti za lepší využití horských kol


Vážení soukolodruzi, milé soukolodružky!
Přelom roku je vždy obdobím bilancování, proto mi dovolte krátce shrnout, co nám přineslo minulé období a nastínit vám, jaké jsou výzvy v letopočtu novém.

Rok 2000 začal nadějně: 3.ročník "Brodů v okolí Brna" (Brno-Tišnov-potok Loučka-Trenkova rokle-Krčma-Libochovka-Dolní Loučka-Lažánky-V.Bitýška-Brno) měl solidní účast a proběhl bez ztrát na životech. Plánovaný 3.5 ročník však dopadl velkou blamáží (skončil dřív než začal) a já bych se vám všem chtěl touto cestou jménem Výstředního výboru omluvit za selhání, zapříčiněné poruchami mimo území naší republiky. Výstřední výbor se z této opravdu trapné události poučil - v této chvíli probíhají intenzivní jednání o detailech konkursu vedoucímu k personálnímu rozšíření relativně úzkého kádru výboru.

Co nás čeká v roce 2001? Především to bude 4.ročník brodů a přesto, že nevím, co budu dělat zítra, považuji za nezbytné určit termín akce již nyní. Zaznačte si prosím do svého diářku 19.5.2001 (veškeré změny vyhrazeny). Jde o první neosvátkovaný víkend v máji. Pokud budete mít zájem podílet se na vyhledávání trasy tohoto ročníku, zašlete prosím svoje stručné "curriculum bicycle vitae" do 15.3. na výše uvedenou adresu. Mezi říčkami (kandidujícími na 4.ročník) si zatím poměrně dobře vedou nová Jihlava, v 2.ročníku ověřená Chvojnice, záhadná Rokytná a no-namenka u Bystřice. Již vyřazena je zatím nevhodná Dyje.

Další akce je plánována na letní období. Jedná se o novinku, která vychází vstříc časově přetíženým (ať už z rodinných, pracovních či mimopracovních důvodů) bikerům - 4,25. noční brody. Pro trasu premiérového podniku byl vybrán Bílý potok, protože ho stejně spousta z vás zná skoro nazpaměť a byla by ho schopna jet poslepu. Výbor se rozhodl omezit počet účastníků na 30 (z ekologických důvodů – rušení zvěře). Vzhledem k značnému zájmu (na sekretariátu už se nám kupí přihlášky) ponoukám klíčové účastníky (např.fotograf, zdravotnice, bavič, ...), aby neváhali se zaregistrováním. Doporučenou výbavou na tuto akci je buď přední světlomet (nejlépe 2) s náhradními bateriemi nebo úrazová pojistka.

Pro 4,5 ročník brodů v podzimním období je pak připraveno více alternativ (např.trasa "Korytem Bílého potoka" nebo objevitelská pouť "Kde je Loučka nejhlubší?"). 4,75 - "Brody v zimě" byly prozatím po konzultaci s osobním revmatologem odloženy.

Závěrem mi dovolte popřát vám všem do prvního roku III.tisíciletí, aby bylo vaše kolo stále seřízené a naolejované, pády lehké a obdiv okolostojících diváků nehraný.
Světu mír
gen.tajemník sekretariátu Výstředního výboru
podpis nečitelný
PS: Vlado R., prosím o distribuci této zprávy v Unisu
PPS: Pepo K., prosím informuj krasojezdce (tj.Dana, brachu,.)
PPPS: Vzhledem k jistým problémům s hromadným odesíláním mejlů je možné, že tento pamflet obdržíte víckrát.

-mou-

PEPA
Vážený pane vedoucí brodivých cykloakcí, spolu s přáním všeho nejlepšího do nového roku Tě žádám o znovuvypracování akce brody 2001, ale bez jediného brodu, tzv. suchá cesta nebo varianta, jak chceš. K tomuto se velmi rád vyjádřím a pravděpodobně i zúčastním (vyjma tzv. tmavé varianty se svítilnama). Dalším členům naší čím méně početné skupiny přenesu Tvou zprávu. Zejména pak se zeptám Mudrslečny, zda by se Dan mohl nějaké cykloakce v příštím roce zúčastnit. Velké šance si nedávám, ale zkusím to.
pepa





 
Login >>



HOME  |  © WEBaction 2004