Úvod Společnost za lepší využití horských kol WEBaction


3.06.2006
Neuskutečněné brody


Výjimečný výbor ještě žije!
aneb po roční odmlce způsobené odvlečením mimo území republiky je zde opět tvůj oblíbený bafuňář s gejzírem cyklonápadů zaměřených tematicky na průjezd vodou.

Známí i neznámí,
letošní kalendář společenských akcí organizace "Za lepší využití horských kol" obsahuje tři klíčové události:

1) 3.6.2006 - denní brody, především pro seniory - Rokytnice/Jihlávka/Chvojnice
2) 10.6.2006 - dětské denní brody - Jasínka (Velká Bíteš-Náměšť nad Oslavou)
3) léto 2006 - noční brody - Bílý potok

ad 1) krátké úvahy o zatáhnutí peletonu do nějaké premiérové oblasti (Krkatá bába, Baldovec) skončily na komplikovaném přesunu do takovýchto prostor a tak bylo nakonec ve výboru jednomyslně rozhodnuto o repríze trati z roku 2003. Detaily vč. fotek jsou k dispozici na síti (www.webaction.cz/kolo) a tak jen krátce k organizačním záležitostem. Sraz kategorie A bude ovlivněn domluvou zájemců - při přepravě vlakem na hl.nádraží v Brně (odjezd vlaku do Mor.Krumlova 7:46), při použití aut v 8:00 přímo v místě bydliště. Kategorie B bude mít sraz na nádraží - spoj do Kralic opouští peron 11:37 (jen přeprava zavazadel, proto nutno dojednat možnost kol ve vagónu přímo se zřízenci).

ad 2) klíčovým slovem pro tento výjezd je pohoda. A tu zamýšlíme dosáhnout základní krátkou minimální tratí Jindřichov - Naloučany - Náměšť (cca 7km), kde se předpokládá použití aut a jejich vyzvednutí částí rodičů, zatímco zbytek se bude občerstvovat. Pro děti/doprovod ve formě je možné prodloužení a to kupř. z vlakové zastávky Vlkov,... Jako zpestření pro dospělé jsou plánovány pokusy o zdolání ředitelského brodu kat.1b na Oslavě v samém závěru cesty. Předběžně nahlášení účastníci: Matěj M.(7let), Pavlík N.(7 let), s úlevami Ondra M.(4 roky), zřejmě dojdou i mladé lví slečny (10 a 12), no uvidíme.

ad 3) dle zájmu

Pokud se chcete stát aktéry 1), 2) ci 3), doporučuje výbor podat přihlášku, aby se s vámi počítalo, protože "změny jsou vyhrazeny". S protinávrhy či snahami o úpravu programu se obraťte přímo na pořadatele.
Zdar jak sviňa
za Výjimečný výbor
nepodepsáno





 
Login >>



HOME  |  © WEBaction 2004