Úvod Společnost za lepší využití horských kol WEBaction


28.04.2007
Zápis z tišnovského setkání


účastníci: Bleri, Mouťa (Verča a její mamka částečně)
zapsal: Mouťa
vydáno dne: 11.5.2007
revize: 0
Projednáváno (uvedeno v časové posloupnosti):
bod 1) Mouťa (celý pyšný, že trefil v Tišnově ulici Družstevní a že je přesně na čas) zahulákal na ještě polospící ulici „Bleri vylez!“. V okně se dotyčný objevil v pyžamu a se zalepenýma očima s tím, že večer před akcí Mouťovi psal, že se akce posouvá na 10:00, protože se potřebuje dospat.
Závěr: Mouťa si musí kontrolovat mobil častěji.
Termín plnění: s okamžitou platností
bod 2) Během následné snídaně Blerimu spadl kus lososa do kafe. Mouťu to dost pobavilo.
Závěr: Mouťa si nastuduje základní způsoby konzumování lososího masa, zejména brazilskou školu, používanou Blerim, aby se všemu tak blbě nedivil.
Termín plnění: do příští rybí snídaně
bod 3) Zvolená trasa byl již osvědčený okruh gen.Luži naopak. Člověk zodpovědný za přípravy trasy se totiž namísto studia map zabouchl při zalívání kytek na terase.
Závěr: Mouťa za sebou nebude na terase zavírat dveře, zvlášť když není nikdo doma a je po jedenácté hodině večerní.
Termín plnění: s okamžitou platností
bod 4) Na konec května bylo neuvěřitelné teplo - asi tak 27stC. A to i ráno, takže oblečení bylo minimální (tenké trencle+tričko).
Závěr: Bleri napíše e-mail generálnímu sekretáři OSN, aby si sakra už konečně přestal válet šunky a udělal něco proti globálnímu oteplování.
Termín plnění: květen 2007
bod 5) Mouťa presentoval nový ukládací systém - starou roztrhanou olbřímí trojúhelníkovou brašnu vyhodil a předměty z ní umístil následovně:
pití (bidon v přidělaném košíčku), náhr.duše plus nářadí (fungl nová podsedlová brašnička), sluneční brýle+klíče+peníze+mapa (kapsička na Bleriho dresu), pumpička (Bleri).
Závěr: Mouťa si koupí dres a podkošíkovou příchytku na pumpu s cílem stát se nezávislým.
Termín plnění: do příští vyjížďky
bod 6) Sjezd od Cimermannova památníčku (Sýkoř) končil parádní pasáží s odvodňovacími rygolky, přes které Mouťa elegantně skákal z jízdy po zadním kole (tzv. Bunny-hop). Bleri předváděl klasickou školu (předrncnutí) a dole se vymlouval, že to Mouťovi umožňuje jeho celopéro, že on by při podobném stylu prorazil pneu.
Závěr: Aby nedělal Bleri skupině svou jízdní technikou ostudu, musí na sobě zapracovat.
Termín plnění: do konce roku
bod 7) U veselých zeměpisných názvů (Veselský Chlum, Veselí, Veselské lada) s sebou Bleri na rovině flákl do trávy, když uhýbaje větvím přejížděl přes vyvýšený střed cesty. Kromě toho, že si ušpinil svůj dresík to mělo i vliv na jeho psychiku (od té doby už nediktoval tak jak předtím).
Závěr: Verča vypere zelenisko z pravého ramene.
Termín plnění: do příští vyjížďky
bod 8) Poblíž kopce Jahodná jako již poněkolikáté chytli kufr a namísto k Svratce sjeli do údolí víc na sever (Brusná). Ve snaze to napravit se Bleri sebevědomě rozhlédl a s výrazem „vidímmontblank“ prohlásil, že támhle je Květnice, takže se jede doleva. Mouťova nejistota, zda se „domorodý“ Bleri v krajině opravdu vyzná sílila s každým dalším označením nějakého jiného kopce jako Květnice, až se časem změnila v jistotu, že se nevyzná. A tak pod Bleriho vedením zbloudili ještě severněji až to začalo vypadat tak, že cílem výpravy je obkroužit Tišnov. Ovšem protože natrefili na pěkný sjezdík cik-cak (západ-východ-západ-východ), nikomu to zvlášť nevadilo.
Závěr: Bleri musí vést častěji, míň pak brblá, že se potulujeme neznámo kde.
Termín plnění: furt





 
Login >>



HOME  |  © WEBaction 2004